Melker och lille Harry

 

(Klicka på bilderna för större format och för senare bilder på Melker klickar du här)

Melker
Anna och Svenne har fått en liten ”knodd”, som faktiskt är riktigt ”fotogentic”, han verkligen gillar att bli fotograferad. Han heter Melker och döptes i kyrkan Södra Åby på Söderslätt, söndagen den 3 april 2011. Som vanligt var han mycket snäll och lät sig döpas, utan något som helst gnäll eller gny. Det verkade som om Melker mest var intresserad av allt som glimmade och lyste i denna bykyrka.  Kusin Vincent fick hjälpa kyrkoherde Per med att hälla upp vatten till dopet, samt att Per verkligen aktiverade de barn som var närvarande i kyrkan på ett berömvärt sätt. Alla kände sig delaktiga och det var ett mycket bra och minnesvärt dop. Dock var kusin Vincent mycket tveksam till själva dopakten, vilket återfinns på en av bilderna.

Nu har Melker blivit tio månader och växer så det knakar. Hans humör är för mesta på topp, och jag har lagt ut några relativt nytagna foton på honom. Tänderna spricker fram lite varstans, men det verkar inte påverka hans humör speciellt. Nya bilder kommer!

Några bilder tillagda från vår semester på Tjörn 2015, då Melker för första gången var ifrån sina föräldrar. Det gick dock hur bra som helst, då han nu börjar bli en ”stor” grabb som skall fylla fem år. (bild 13-17)

Harry
Ja så var dom plötsligt två…….
I december 2016 kom så lille Harry, och han är lika positiv till att bli fotograferad som sin storebror. Fler bilder kommer efterhand! (bild 18-22)

4 svar på Melker och lille Harry

 1. anna skriver:

  väldigt fina foton, på en väldigt fin pojke 🙂

  • lelleswede skriver:

   Javisst är det en liten fin pojke. Nu är han döpt så nu kan det bara bli bättre och bättre.
   Men med sådana föräldrar så kan vi ju inte förvänta oss något annat 😉
   Hälsar
   Lennart

 2. Lena skriver:

  Han är ju så söt! Och så lik sin mamma!

  • lelleswede skriver:

   Hej Lena
   Visst är han fin. Vi var i Ystad i söndags och firade Evas syster Katja som fyllde år, och jag passade på att ta en hel del foton av Melker, som kommer in här fram igenom.
   Hälsar
   Lennart

Välkommen att skriva en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.