Fotoaffischer

För sin egen utveckling, måste man ju exprimentera lite grann också.
Jag fick tipset av en kompis att testa att sätta ramar på mina bilder och skriva någon kort beskrivande text som förklarar bilden. Sagt och gjort, jag testade och tyckte att resultatet blev relativt bra, men det där med teckensnitt är mycket svårt och kan ta hur mycket tid som helst. Ni får själva bedöma hur resultatet blev!


 

 

 

 

2 svar på Fotoaffischer

 1. Hans Wallin skriver:

  Hej Lennart.

  Jättebra som vanligt. Man blir verkligen glad att gå in på din hemsida och gå igenom allt och se fall du hunnit få in något nytt. Jag vet att du har mycket att göra, men det är med spänning som både jag och min Christina tittar på din hemsida för man blir verkligen glad då.

  Hasse och Christina

  • lelleswede skriver:

   Hej Hasse och Christina.
   Tack för era som vanligt vänliga ord. Jag håller just på att planera inför sommarens resor, som kommer att gå till Rom i maj och som vanligt, Vallecrosia i juni. Under sommaren när vi är på Rivieran, kommer jag att besöka övergivna byar i bergen som har blivit övergivna av olika orsaker. Oftast är de övergivna redan under artonhundratalets slut (1887, stor jordbävning), eller under andra världskriget då nazisterna härjade vilt i bergen och utplånade hela befolkningar i byarna. Jag har knutit kontakt med en italienare som är pensionär och tycker om att fotografera, precis som jag. Han skall visa mig runt i bergen, och det skall bli intressant att få känna ”historiens vingslag”. Så får vi se vad det blir av detta på hemsidan?! Sköt om er och ha det så bra i Bohuslän!

Välkommen att skriva en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.