– Gö skärgård, Blekinge

(Klicka på bilderna för större format)

Vi var och besökte vänner som byggt sommarstuga utanför Ronneby, ute på Gö som är en halvö, med en mycket särpräglad natur. För mig som tycker om att vistas ute i naturen och finna miljöer som är speciella, blev glad när jag vandrade runt och fann den ena unika miljön efter den andra som jag inte sett någon annanstans. Så det fick en bli tidig morgon i samband med soluppgången dagen därpå, för att försöka fånga dessa speciella miljöer.
Ni får själva bedöma om jag lyckades med detta på de foton jag lagt in här. Jag kan varmt rekommendera Blekinge, som av någon oförklarlig anledning inte har de stora turist-strömmarna de är värda. Naturen med sin blandskog och havet som formar miljön är helt fantastisk, och det finns säkert anledning att återkomma till dessa trakter.

är en en halvö, naturområde och by söder om Ronneby i Ronneby kommun.Västra delen av halvön utgör Natura2000området Gömarken.
(Text från och länkar till Wikipedia)

Välkommen att skriva en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.